Αποκάλυψη Σκορδά για τη σχέση Κωστόπουλου – Λιόλιου: «Μου είπε ότι αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι»

January 7, 2021


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για την σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου. Όπως ανέφερε, δημοσιογράφος της είπε, πως της έκανε πρόταση και αρραβω…

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για την σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου. Όπως ανέφερε, δημοσιογράφος της είπε, πως της έκανε πρόταση και αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι.

Τι και αν η τραγουδίστρια ξέσπασε χθες για τα όσα ακούγονται για την ίδια και για τη σχέση της, οι αποκαλύψεις και οι φήμες όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για τον αρραβώνα Κωστόπουλου – Λιόλιου

«Εμένα ποιος με πήρε και μου είπε ότι της έκανε πρόταση, αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι. Αλήθεια σας λέω, με πήρε δημοσιογράφος και μου το είπε, ότι αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι. Δεν το λέω σαν είδηση. Έγινε ένας καβγάς και μετά της έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούν. Και πάρα πολλά και για το κορίτσι έχω ακούσει.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.