Survivor 2024: Μίλησε ανοιχτά ο Γιώργος Γκιουλέκας μετά την αποχώρησή του – «Δεν κάναμε όργiα, αλλά μια χαρά ήταν» (video)

June 26, 2024


Καλεσμένος στο «Fay’s Time» βρέθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας το μεσημέρι της Τετάρτης 26/6, μετά την αποχώρησή του στον ημιτελικό του Survivor 2024.Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι και τοποθετήθηκε για πολλά που ξέραμε και άλλα που δεν ξέραμε.«Είμαι ταλαιπωρημένος, εξαντλημένος! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χαρεί πιο πολύ… Ανακουφίστηκα. Στενοχωρήθη…

Καλεσμένος στο «Fay’s Time» βρέθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας το μεσημέρι της Τετάρτης 26/6, μετά την αποχώρησή του στον ημιτελικό του Survivor 2024.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι και τοποθετήθηκε για πολλά που ξέραμε και άλλα που δεν ξέραμε.

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Γκιουλέκα μετά την αποχώρησή του

«Είμαι ταλαιπωρημένος, εξαντλημένος! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χαρεί πιο πολύ… Ανακουφίστηκα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δε βρίσκομαι στον τελικό, αλλά τέτοια ανακούφιση και χαλάρωση που τελείωσα… Πραγματικά ήταν τόσο μεγάλη η πίεση, η κούραση, τόσο μεγάλο διάστημα… Ο τελευταίος μήνας ήταν που με εξάντλησε, το κομμάτι που χάνεις κάποιους φίλους, που εκεί πέρα είναι απαραίτητο να έχεις κάποιον για στήριγμα. Εγώ τουλάχιστον δεν την πάλεψα μόνος μου. Από τη μέρα που έφυγε ο Τζέιμς ξεκίνησε η κατρακύλα…», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί έγινε πιο ερειστικός όταν έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούσε το παιχνίδι, η αποχώρηση του Τζέιμς μου στοίχισε πολύ στην ψυχολογία μου, όπως και η αλλαγή της ομάδας μου. Ήταν το πρώτο “χτύπημα” για μένα, για να πέσω λίγο. Το δύσκολο κομμάτι εκεί είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίζει και να σε συντονίζει.

Οι σκέψεις περιορίζονται στο εντός Survivor κατά πολύ και με τον Τζέιμς κάναμε συζητήσεις κυρίως για τα εκτός Survivor. Ήταν ένα διάλειμμα… Και ο Γιάννης όταν έφυγε… Μετά τσακωθήκαμε και με τον Φάνη που ήμασταν κοντά. Ένα ένα τα άτομα που ήμουν κοντά απομακρύνθηκαν… Σιγά σιγά ένιωθα ότι χάνω δικά μου άτομα και όταν πήγα στη νέα μου ομάδα ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου. Μου έβγαναν παραπάνω νεύρα και ένταση».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε η Δώρα Νικολή για εκείνον, για το γεγονός πως δεν τον ήθελε στον τελικό και απάντησε: «Δεν ξέρω τι να πω… Όλα καλά!» και τον διέκοψαν γιατί η Δάφνη Καραβοκύρη, που ήταν επίσης καλεσμένη, έλεγε στη Μάρτζυ Λαζάρου ότι τον «λιγουρευόταν».

«Λέει ότι τον λιγουρεύεται», είπε η δημοσιογράφος και η Δάφνη Καραβοκύρη επεσήμανε: «Τον λιγουρεύομαι για καλεσμένο…» και ξεκίνησε να του κάνει ερωτήσεις όπως στο podcast της, ρωτώντας τον πότε ολοκλήρωσε για πρώτη φορά.

«Στα 16, πρώτη φορά δεν κάναμε όργiα, αλλά μια χαρά ήταν. Τη δεύτερη φορά ήταν ωραία», απάντησε εκείνος, με την Φαίη Σκορδά να σκύβει το κεφάλι και να λέει αμήχανα: «Παιδιά, τι λέτε;».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.