Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Πόσο καιρό είναι ζευγάρι – Η ευχάριστη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

June 26, 2024


Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αντωνά στον Νίκο Γεωργιάδη, κατά την οποία επιβεβαίωσε έμμεσα την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ό,τι φαίνεται προς τα έξω ισχύει, ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μερικές ακόμη αποκαλύψεις για το ζευγάρι.Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το διάστημα που οι δυο τους είναι μαζί, αλλ…

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αντωνά στον Νίκο Γεωργιάδη, κατά την οποία επιβεβαίωσε έμμεσα την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ό,τι φαίνεται προς τα έξω ισχύει, ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μερικές ακόμη αποκαλύψεις για το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το διάστημα που οι δυο τους είναι μαζί, αλλά και για το γεγονός πως έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο ίδιος σχολίασε και την αλλαγή στην εμφάνιση του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας και πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

«Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι κανονική σχέση, δεν είναι απλά φίλοι οι άνθρωποι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί. Βγήκε πάρα πολύ γρήγορα. Το συζητάμε ήδη ένα μήνα, άρα στις δύο εβδομάδες βγήκε στα sites αυτή η σχέση…», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και επισήμανε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο…» – “Έσπασε” τη σιωπή του για το ταξίδι στον Πόρο με την Αντωνά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.