Δημήτρης Παπανώτας: «Θα μου πεις τι θα κάνεις του χρόνου; Με έβαλε η Σταματίνα…» – Η αντίδραση της Μενεγάκη στην ξαφνική του ερώτηση

June 26, 2024


Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε για την σύντομη ενασχόλησή του με την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη, το Happy Day και την τηλεοπτική του καριέρα γενικότερα.Προς το τέλος της συζήτησής του με την παρουσιάστρια, ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να βγάλει λαυράκι και να “ψαρέψει” την Ελένη Μενεγάκη για το τηλεοπτικ…

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε για την σύντομη ενασχόλησή του με την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη, το Happy Day και την τηλεοπτική του καριέρα γενικότερα.

Προς το τέλος της συζήτησής του με την παρουσιάστρια, ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να βγάλει λαυράκι και να “ψαρέψει” την Ελένη Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον, ακολουθώντας τις οδηγίες που του έδωσε η Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Ατύχημα για την παρουσιάστρια λίγο πριν βγει στον αέρα του Mega – «Να προσέχετε!»

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη σε ερώτηση του Δημήτρη Παπανώτα για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Εγώ γι’ αυτό ήρθα, για τις αγκαλιές! Με ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς πώς σε βλέπω. Θα σου πω τι μου έκανε εντύπωση. Νιώθω ότι για να συνεργαστείς καλά με έναν άνθρωπο πρέπει να υπάρχει κάτι ερωτiκό στην ατμόσφαιρα. Όχι να κάνουμε σχέση εμείς οι δυο, αλλά να υπάρχει ένας ερωτισμός και από τις δύο πλευρές. Τότε λειτουργείς στα καλύτερα σου. Είναι έτσι; Και μου λέει “εσύ θα ένιωθες ερωτiκά με την Ελένη; και του λέω “άμα δεν ένιωθα ερωτiκά με τέτοια γυναίκα θα έπρεπε να κοιταχτώ”», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, με την Ελένη Μενεγάκη να γελάει και να του απαντά: «Δεν το έχω σκεφτεί. Είναι τι νιώθω… Έχω αλλάξει καθόλου;».

«Καθόλου! Όπως σε γνώρισα… Εκείνο το κοριτσάκι το αγνό και πανέξυπνο… Έτσι σε βλέπω ακόμα. Σ’ αγαπώ πολύ», τόνισε εκείνος και λίγο πριν την αποχαιρετήσει η παρουσιάστρια, ο ίδιος την ρώτησε: «Θα μου πεις τι θα κάνεις του χρόνου; Με έβαλε η Σταματίνα να κάνω ρεπορτάζ».

«Βρε λύσσα…», είπε εκείνη με χιούμορ και αφού τόνισε πως δεν απαντάει σε αυτά, πέρασε σε διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Με εμένα όλοι πέσατε έξω!» – “Σπάει” τη σιωπή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.