Δημήτρης Παπανώτας: «Από το Happy Day έφυγα επειδή ο ΣΚΑΪ μου έδινε τα διπλάσια χρήματα»

June 26, 2024


Reunion για τον Δημήτρη Παπανώτα και την Ελένη Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος, που συνεργαζόταν μαζί της στην εποχή του «Πρωινού Καφέ», ήταν καλεσμένος σήμερα (26/6) στην εκπομπή της, «Ελένη», όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης.Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μία χρονιά που ο συνεργάτης του Happy Day μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Εκεί ο Δημήτρης Παπανώτας διευκρίνισε πως δεν ήτ…

Reunion για τον Δημήτρη Παπανώτα και την Ελένη Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος, που συνεργαζόταν μαζί της στην εποχή του «Πρωινού Καφέ», ήταν καλεσμένος σήμερα (26/6) στην εκπομπή της, «Ελένη», όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μία χρονιά που ο συνεργάτης του Happy Day μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Εκεί ο Δημήτρης Παπανώτας διευκρίνισε πως δεν ήταν προσωπικοί οι λόγοι που τον οδήγησαν εκεί, αλλά καθαρά οικονομικοί.

«Το μυστικό του Happy Day ήταν ότι γίναμε μια παρέα από τους τρεις πρώτους μήνες της συνεργασίας μας. Όποιος έρχεται, πάνω στον μήνα γίνεται της… παρέας. Δεν ξέρω αν έχουμε καταπιεί το γλυκό φίλτρο, γιατί στην τηλεόραση ξέρεις ότι πάντα υπάρχουν έριδες και αντιδικίες. Σ’ εμάς δεν υπήρξε ποτέ, όποιος κι αν έχει έρθει», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Θα μου πεις τι θα κάνεις του χρόνου; Με έβαλε η Σταματίνα…» – Η αντίδραση της Μενεγάκη στην ξαφνική του ερώτηση

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα για την αποχώρησή του από το Happy Day

Σε εκείνο το σημείο η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε για ποιο λόγο αποχώρησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να πάει στον ΣΚΑΪ. «Ήταν οικονομικό το ζήτημα, ξεκάθαρα, δεν το πίστευαν ότι θα παραιτηθώ. Είχα κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία έπρεπε να λύσω και η προσφορά του ΣΚΑΪ ήταν διπλάσια, δεν ήταν δηλαδή “Πάρε 100 ευρώ παραπάνω”. Έχει σημασία αυτό, γιατί στη δουλειά που κάνουμε, ωραία είναι η παρέα και η καλή ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να επιβιώσουμε», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ από αυτό ζω, δεν έχω δέκα επιχειρήσεις. Είναι άλλοι που έχουν θέατρα, μουσικές σκηνές να τραγουδάνε, και έχουν την τηλεόραση παράλληλα. Αλλά εμένα η τηλεόραση είναι η δουλειά μου», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.