Ο Λιανός ρώτησε ότι κανένας άλλος στην Μαρία Αντωνά και πήρε την απάντηση που κανείς δεν πίστευε πως θα παραδεχτεί

June 26, 2024


Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, στο Γαλάτσι και είχε έναν απίθανο διάλογο στον αέρα με τον Γιώργο Λιανό.Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, πέταξε υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, υπογραμμίζοντας «αν σου πω τι ακούω αυτή τη στιγμή από το κοντρόλ δεν θες ακριβώς, πάντως είσαι πανέμορφη και δεν …

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, στο Γαλάτσι και είχε έναν απίθανο διάλογο στον αέρα με τον Γιώργο Λιανό.

Ο διάλογος της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιανό

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, πέταξε υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, υπογραμμίζοντας «αν σου πω τι ακούω αυτή τη στιγμή από το κοντρόλ δεν θες ακριβώς, πάντως είσαι πανέμορφη και δεν έχεις θέμα με τη δημοσιότητα, όπως διαβάζω στην τελευταία σου συνέντευξη. Τις διαβάζω όλες τις τελευταίες σου συνεντεύξεις, μου αρέσουν πάρα πολύ».

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά επεσήμανε όλο νόημα, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιανού για τον Γιώργο Λιάγκα «κι εγώ τις δικιές σου, πάρα πολύ ωραία τα λες».

Αμηχανία ένιωσε η Μαρία Αντωνά με το σχόλιο του Γιώργου Λιανού

«Μήπως πρέπει να δώσεις πολλά φιλιά;», ρώτησε ο Γιώργος Λιανός και εννοούσε στον Γιώργο Λιάγκα και η πρώην παίκτρια του Survivor χαμογέλασε αμήχανα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.