Κοστίζει 5.000 ευρώ, κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία στο παραδίδουν σε 20 μέρες και ξεπουλάει

June 26, 2024


Το μικρό ξύλινο σπίτι, που κοστίζει μόλις 5.000 ευρώ, κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία και παραδίδεται σε 20 μέρες, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην ελληνική αγορά, ενώ δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.Πρόκειται για μικρό, βολικό και φθηνό σπιτάκι, που κατασκευάζεται από την εταιρία Oikodecor, με έδρα την Λευκάδα και υλικά κορυφαίας ποιότητας.Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκ…

Το μικρό ξύλινο σπίτι, που κοστίζει μόλις 5.000 ευρώ, κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία και παραδίδεται σε 20 μέρες, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην ελληνική αγορά, ενώ δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Πρόκειται για μικρό, βολικό και φθηνό σπιτάκι, που κατασκευάζεται από την εταιρία Oikodecor, με έδρα την Λευκάδα και υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στον πελάτη, τα κορυφαίας ποιότητας προκάτ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας, τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE, SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών, όπως EPIC–DÉCOR, μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM, DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2.

Το μικρό ξύλινο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοχικό, ξενώνα ή αποθηκευτικό χώρο.

Το μικρό ξύλινο σπίτι προστατεύει το περιβάλλον και τα αειφόρα δάση

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται, για κάθε δέντρο χρήσης.

Είναι 60τμ, κοστίζει λίγα, στο στήνουν όπου θες σε 10 μέρες: Αυτό το ξύλινο σπιτάκι κάνει θραύση και έχει τα πάντα

Το ξύλινο προκάτ σπίτι από το Real Hog Homes δεν υστερεί σε τίποτα από μία υπερπολυτελή κατοικία, ενώ είναι το ίδιο γερό με τις πιο μεγάλες κατασκευές.

Γνωστό και ως Mt. Lassen, το εν λόγω καταφύγιο στο Chester της Καλιφόρνια περιέχει απίστευτες ανέσεις, οι οποίες δεν φαίνονται στο εξωτερικό του.

Το ξύλινο προκάτ σπίτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία υπερπολυτελή κατοικία

Μπορεί να είναι μόλις 60 τετραγωνικά, αλλά έχει τη δική του προσωπικότητα, ενώ η διακόσμησή του, η σκεπή και τα παράθυρά του, επιτρέπουν να μπαίνει μέσα άπλετο φως.

Επίσης, διαθέτει ένα μικρό τζάκι, το οποίο προσφέρει ζεστασιά, χωρίς να πιάνει χώρο και κάνει το σαλόνι το τέλειο μέρος για χαλάρωση, ενώ το τραπέζι της τραπεζαρίας μπορεί να μεγαλώσει, για την υποδοχή επισκεπτών.

Η κουζίνα διαθέτει πάγκους από γρανίτη και δύο φούρνους, ενώ τα ξύλινα ντουλάπια της δίνουν ένα πιο αγροτικό στιλ.

Τέλος, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο είναι διακοσμημένα σε αγροτικό στιλ, με λεπτομέρειες από ξύλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.