Ο νόμος της φυλακής: Έκαναν επίθεση στον Απόστολο Λύτρα μέσα στον Κορυδαλλό, χάνει τον ύπνο του ο δικηγόρος

June 26, 2024


Ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού, χθες, Δευτέρα, το βράδυ.«Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να βρίσκεσαι στην Τρίπολη», του είπε ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες.Η επίθεση, όπως ανέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», έγινε κατά την επιστροφή του ποινικολόγου στο κελί του, μετά …

Ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού, χθες, Δευτέρα, το βράδυ.

Στο στόχαστρο των συγκρατούμενών του ο Απόστολος Λύτρας

«Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, θα έπρεπε να βρίσκεσαι στην Τρίπολη», του είπε ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η επίθεση, όπως ανέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», έγινε κατά την επιστροφή του ποινικολόγου στο κελί του, μετά τον προαυλισμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχουν πλέον σκέψεις μεταφοράς του σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες.

Ο καβγάς του Απόστολου Λύτρα με τον συγκρατούμενο του στη VIP πτέρυγα

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού από την περασμένη Πέμπτη, το μεσημέρι, που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Είναι στην 6η πτέρυγα, όπου έχουν κρατηθεί VIP άτομα, τα οποία αντιμετώπιζαν ζήτημα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στο κελί, ο δικηγόρος είναι μαζί με έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρώτο 24ωρο στη φυλακή, ο ποινικολόγος, ο οποίος είναι μανιώδης καπνιστής, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο και τότε ο επιχειρηματίας του είπε «έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», κάτι που φέρεται να προκάλεσε την αντίδρασή του, αλλά τελικά υποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.