Ανάρτηση-κόλαφος Κασσελάκη προς Τσίπρα: «Έλα να αναλάβεις τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια – Αλέξη, πάμε;» (video)

June 29, 2024


Με μία μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιμένει στην υπόγεια κόντρα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Ανάλαβε εσύ ή στήριξέ με”.Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχική ανάρτηση ανέφερε «σταμάτα την υπονόμευση», στη συνέχεια διορθώθηκε και… εξαφανίστηκε η λέξη «υπονόμευση».Ακόμα και στη διορθωμένη εκδοχή όμως οι βολές για τον Αλέξη Τσίπρα …

Με μία μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιμένει στην υπόγεια κόντρα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Ανάλαβε εσύ ή στήριξέ με”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχική ανάρτηση ανέφερε «σταμάτα την υπονόμευση», στη συνέχεια διορθώθηκε και… εξαφανίστηκε η λέξη «υπονόμευση».

Ακόμα και στη διορθωμένη εκδοχή όμως οι βολές για τον Αλέξη Τσίπρα είναι σαφείς ενώ είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά του ζητά ή να σωπάσει ή να πάρει εκ νέου το τιμόνι του κάμματος.

Είχε προηγηθεί αντιπαράθεση για την εθελοντική ενίσχυση της «Αυγής», όπου ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω κύκλων του, απαντούσε σε όσα υπονοήθηκαν για αδιαφορία στην έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη.

Κύκλοι από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα έκαναν λόγο , για «χυδαιότητα» υπεύθυνων που χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Η δήλωση αυτή, ακολούθησε την επιστολή «φωτιά» από 87 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τα «μαύρα ταμεία» και την οικονομική ενίσχυση της «Αυγής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.