First Dates: Ώπα ρε! Φασώθηκαν στο πρώτο ραντεβού! (video)

June 29, 2024


Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα.Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.Η Βέρα…

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Η Βέρα θέλει ένα καλό «κακό αγόρι», με συγκεκριμένα στοιχεία στην εμφάνισή του. Ο Κωνσταντίνος είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει.

Τελικά το ραντεβού πήγε καλά και αντάλλαξαν μέχρι και φιλί!

Δείτε επίσης: First Dates: «Τα αέρια μου μυρίζουν μέντα! Έχω κλάσει φίλους στο πρόσωπο» – Παίκτης δελέασε κοπέλα με το επιχείρημα ότι οι κλ@νιές του είναι άοσμες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.