Εύα Καϊλή: «Ντου» της αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό – Κατασχέθηκε μέχρι και κολιέ μωρού!

June 29, 2024


Εύα Καϊλή: Έρευνα στο σπίτι της στο Ψυχικό πραγματοποίησε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (29/06), η Οικονομική Αστυνομία στο πλαίσιο της υπόθεσης «Qatargate», στην οποία εμπλέκεται η άλλοτε ευρωβουλεύτρια.Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, υπήρξε μία παραγγελία από τις βελγικές εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου η Οικονομική Αστυνομία να πραγματοποιήσει στο σπίτι της Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού…

Εύα Καϊλή: Έρευνα στο σπίτι της στο Ψυχικό πραγματοποίησε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (29/06), η Οικονομική Αστυνομία στο πλαίσιο της υπόθεσης «Qatargate», στην οποία εμπλέκεται η άλλοτε ευρωβουλεύτρια.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, υπήρξε μία παραγγελία από τις βελγικές εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου η Οικονομική Αστυνομία να πραγματοποιήσει στο σπίτι της Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού. Μάλιστα, το «παρών» στις έρευνες έδωσε και ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος και συντόνισε τις ελληνικές αστυνομικής Αρχές.

Επισημαίνεται ότι ανάλογη έρευνα έγινε και στο σπίτι της αδελφής της Εύας Καϊλή στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και ψηφιακά αρχεία, σκληροί δίσκοι, ενδεχομένως και κάποια USB sticks.

Δείτε επίσης: Πάτησε το «πόδι» της στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή: Η αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Η ανακοίνωση της Εύας Καϊλή

Ακόμα, το απόγευμα της Παρασκευής (28/06), δόθηκε στη δημοσιότητα και μία ανακοίνωση της Εύας Καϊλή από το γραφείο του δικηγόρου της, του κ. Δημητρακόπουλου, στην οποία – μεταξύ άλλων – αναφέρει πως «ουδέν αξιόμεμπτον βρέθηκε στις συγκεκριμένες έρευνες» και υποστηρίζει πως κατασχέθηκε και ένα μωρουδίστικο κολιέ, το οποίο ανήκει στο βρέφος της Εύας Καϊλή.

Η έρευνα των βελγικών εισαγγελικών Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη γενικότερα για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει αναφορικά με τα κονδύλια που φέρεται να είχαν δοθεί από το Κατάρ σε ευρωβουλευτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.