Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με τον Μπρούνο Τσερέλα – Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νέα πεθερά της

June 29, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία περίοδο αλλαγών και ανανέωσης μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός Ιταλο-αργεντίνου καλλονού που ακούει στο όνομα Μπρούνο Τσερέλα και μιας που εκείνος μένει στην Ιταλία, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια για να τον επισκέπτεται. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκεται σ…

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία περίοδο αλλαγών και ανανέωσης μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός Ιταλο-αργεντίνου καλλονού που ακούει στο όνομα Μπρούνο Τσερέλα και μιας που εκείνος μένει στην Ιταλία, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια για να τον επισκέπτεται.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκεται στο Μιλάνο και πριν από μερικά 24ωρα πήγε σε γήπεδο μπάσκετ για να παρακολουθήσει αγώνα φορώντας φανέλα με το όνομα του νέου της συντρόφου. Δεν δίστασε να δημοσιεύσει, μάλιστα, φωτογραφίες από εκεί, έχοντας δίπλα της την κολλητή της, Νικόλ Παναγιώτου, και την Νατάσα Θεοδωρίδου (δείτε εδώ), ενώ αργότερα έκανε μία ακόμη ανάρτηση με ένα πρόσωπο έκπληξη.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα και την μητέρα του

Φαίνεται πως έχει έρθει αρκετά κοντά με τον καλό της και έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά του, αφού αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του, με τις δυο τους αγκαλιασμένες, φορώντας την ίδια φανέλα με το επώνυμο του 37χρονου και σημειώνοντας: «Team Cerella».

Οικονομάκου μητέρα Τσερέλα

Και μετά την νέα “πεθερά” της, ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί με τον ίδιο τον Μπρούνο Τσερέλα, κάνοντας στην ουσία την πρώτη τους κοινή ανάρτηση. Και ο ίδιος, από την πλευρά του, αναδημοσίευσε στη συνέχεια μία φωτογραφία από το βράδυ τους στην πορεία, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Δείτε επίσης: Μπρούνο Τσερέλα: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους – Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της

Τσερέλα Οικονομάκου κοινή ανάρτηση

Τσερέλα Οικονομάκου αγκαλιά

Υπάρχει, μάλιστα, και βίντεο από τις στιγμές που διασκέδασαν και στο πάρτι που διοργάνωσε εκείνος, όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.