Απόστολος Λύτρας: Έπεσε σε μπλόκο για αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου – Δίπλα εκείνη στα αίματα και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

June 29, 2024


Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αν και έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Όσο εκείνος κρατείται και περιμένει να δει τι θα συμβεί, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βράδυ που επιτέθηκε στην 37χρονη. Το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου, μάλιστα, στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ο Νίκος Συρίγος παρουσίασε ρεπ…

Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αν και έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Όσο εκείνος κρατείται και περιμένει να δει τι θα συμβεί, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βράδυ που επιτέθηκε στην 37χρονη.

Το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου, μάλιστα, στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ο Νίκος Συρίγος παρουσίασε ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως ο ποινικολόγος, αφού αποχώρησε με την δικηγόρο από το εστιατόριο που έτρωγαν με παρέα και αφού την χτύπησε άγρια, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών.

Το αλκοτέστ στον Απόστολο Λύτρα λίγο μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Εκείνοι πραγματοποιούσαν αλκοστέστ και ο Απόστολος Λύτρας, χωρίς να προβληματιστεί και να αγχωθεί κατέβηκε από το αμάξι του, έκανε το τεστ, το οποίο έδειξε πως δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ, και έφυγε με την γυναίκα του, η οποία πνιγόταν από τα αίματα.

Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι φιμέ και τα καθίσματα είχαν κλίση προς τα πίσω και η ίδια δεν φαινόταν έξω από αυτό. Δεν μπορούσε, μάλιστα, να πει κάτι εκείνη τη στιγμή, αφού προσπαθούσε καλά καλά να αναπνεύσει και να συνέλθει από το σοκ.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Ήταν ο οδηγός σε μοιραίο τροχαίο που δεν γνώριζε κανείς – «Δεν άκουσα μία συγγνώμη! Ούτε στην κηδεία του δεν εμφανίστηκε»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.