Μαρίνα Σάττι – Συνθέτης τής έστειλε εξώδικο: Ισχυρίζεται πως το «Αχ, θάλασσα» είναι κλεμμένο τραγούδι

June 29, 2024


Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι έστειλε ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι, το τραγούδι «Αχ, θάλασσα», είναι κλεμμένο από δική του ομότιτλη δημιουργία, γι’ αυτό και ζητάει να σταματήσει η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, καθώς και να αντικατασταθεί το όνομα της ερμηνεύτριας με το δικό του στη θέση του συνθέτη.Ο δικηγόρος του δημιουργού…

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι έστειλε ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι, το τραγούδι «Αχ, θάλασσα», είναι κλεμμένο από δική του ομότιτλη δημιουργία, γι’ αυτό και ζητάει να σταματήσει η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, καθώς και να αντικατασταθεί το όνομα της ερμηνεύτριας με το δικό του στη θέση του συνθέτη.

Ο δικηγόρος του δημιουργού, Γιάννης Νισύριος, μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την υπόθεση και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ιστορία, ακολουθεί το κομμάτι του κ. Κασσάρα:

Σε αντιπαράθεση με εκείνο της Μαρίνας Σάττι:

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάτι: “Λύγισε” σε συναυλία της – «Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε έρθει ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και…»

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του συνθέτη για το εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι οι 4 νότες που το αποτελούν είναι ακριβώς οι ίδιες, πανομοιότυπες στον χρόνο, στον ήχο και σε όλα τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει ένα μέρος από συγχορδίες που είναι πανομοιότυπες και σπάνιες, που χρησιμοποιεί ο κ. Κασσάρας. Τις ίδιες χρησιμοποιεί και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι», είπε ο δικηγόρος.

«Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλή η ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι. Δεν έχει πρόθεση αντιδικίας, απλά θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα», συμπλήρωσε εν συνεχεία ο κ. Νισύριος αφότου διαβάστηκε το εξώδικο στην εκπομπή του MEGA.

Η απάντηση της δισκογραφικής

Με εξώδικη επιστολή απάντησε και η δισκογραφική της Μαρίνας Σάττι, Minos EMI, στην οποία αναφέρει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα της κατατίθενται και ότι δεν στέκει νομικά η κίνηση του συνθέτη. H πλευρά της Μαρίνας Σάττι σύμφωνα με την εκπομπή αναφέρει ότι το τραγούδι γράφτηκε για τον πατέρα της ενώ ο δικηγόρος του συνθέτη αναφέρει ότι το τραγούδι παρουσιάστηκε το 2018 σε συναυλία του συνθέτη. Κλείνοντας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα, αν δεν ικανοποιηθούν οι αξιώσεις του συνθέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.