“Έχω ανοίξει τα φτερά μου”: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη που αποκάλυψε στα σημερινά της γενέθλια

June 29, 2024


Σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, η Αντελίνα Βαρθακούρη γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της, αισθανόμενη πιο ευτυχισμένη και ευλογημένη από ποτέ.Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται μετά από καιρό, συνοδευόμενο από ένα εκτενές κείμενο που αναφέρεται στη ζωή της.«40 σήμερα!!! Πλέον με αγαπώ, με σέβομαι και με προσέχω! Πλέον εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μο…

Σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, η Αντελίνα Βαρθακούρη γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της, αισθανόμενη πιο ευτυχισμένη και ευλογημένη από ποτέ.

Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται μετά από καιρό, συνοδευόμενο από ένα εκτενές κείμενο που αναφέρεται στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη:

«40 σήμερα!!! Πλέον με αγαπώ, με σέβομαι και με προσέχω! Πλέον εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου! Πλέον δεν φοβάμαι! Με τα καλά και τα κακά μου, με τα όμορφα και τα άσχημα μου, με τις νίκες και τις ήττες μου γνωρίζω πως δεν μπορώ να έχω τα πάντα, πως δεν μπορούν να με αγαπούν όλοι, δεν μπορούν να με αποδέχονται όλοι. Στα 40 μου είμαι πιο ήρεμη από ποτέ γιατί με αποδέχομαι εγώ!

Χάρη, Μελωδία, Λιόνα είστε η ζωή μου, είστε το σημείο αναφοράς μου, η περηφάνια μου, το λιμάνι μου, η ασφάλειά μου, η ελευθερία μου, η αναπνοή μου, η δύναμη μου, η δημιουργία μου, η ελπίδα μου, το παρών και το μέλλον μου…σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα! Μπαμπά και μαμά σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για την πρώτη αναπνοή σε αυτό τον κόσμο, σας ευχαριστώ που με μεγαλώσατε, που με γεμίζετε μέχρι σήμερα τόση αγάπη και στοργή, σας ευχαριστώ που έχετε κάνει τόσο στερεό το έδαφος που πατάω, σας ευχαριστώ για όλες εκείνες τις αναμνήσεις τις παιδικής ηλικίας που στα δύσκολα πάντα εκεί ανατρέχω για να πάρω δύναμη, σας ευχαριστώ που πιστεύετε τόσο πολύ σε μένα, σας ευχαριστώ για την ακούραστη προσφορά σας…μεγαλώνουμε μαζί αλλά πάντα θα είμαι το παιδί σας κι εκεί ξενοιάζω λίγο απ’ τα βάρη του ενήλικα.

@elinasereti @maria_antwna @elpida.georgakopoulou_ #kaitoyla mou #theia Maria αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τύχη να μεγαλώνω έχοντας τέτοιους συνοδοιπόρους, φίλους καρδιάς, στηρίγματα σε κάθε δυσκολία. Είναι ανεκτίμητο να μπορείς να σηκώνεις ένα τηλέφωνο, να λες ένα δεν είμαι καλά και μια ζεστή αγκαλιά να σε περιμένει με αγάπη, κατανόηση και στοργή. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις!

Μια ζεστή, απέραντη αγκαλιά σε όλους σας, σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες ευχές σας, μου λείπετε και μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου, που είναι στην εφηβεία, στηρίζω τον άντρα μου και παίρνω άλλα μαθήματα ζωής ώστε να μεγαλώνω πλήρης. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε και τότε θα σας ανταποδώσω όλα αυτά τα όμορφα λόγια σας. Η ζωή χρειάζεται αγάπη! Χρόνια μου πολλά γεμάτα υγεία! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας» δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το post της θα το βρείτε παρακάτω:

Ανοίγει το πιο εύκολο χωριάτικο φύλλο: Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε τη συνταγή για τις πίτες της γιαγιάς της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, γνωστή για την πολύπλευρη δραστηριότητά της, αλλά και ως σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, είναι επίσης μια εξαιρετική μαγείρισσα που αγαπά να μοιράζεται τις συνταγές της με το κοινό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Αντελίνα ενθουσίασε τους ακόλουθους της με μια παραδοσιακή συνταγή για χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ιδανική για σνακ ή γεύμα. Οι περισσότεροι βλέποντας τις φωτογραφίες των stories της θεώρησαν πως είναι κρεμμυδόπιτα και έτσι έδωσε τη συνταγή της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Συνταγή της Χορτόπιτας

«Είναι χορτόπιτα με λάπαθα, σέσκουλα, σπανάκι, καυκαλήθρες, μυρώνια. Είχα κρατήσει παπαρούνα στη κατάψυξη, πράσα, φρέσκα κρεμμυδάκια, κρεμμύδια ξερά, άνηθο και δυόσμο. Το φύλλο το ανοίγω όπως το κάνουν στο δικό μου χωριό. Αλεύρι, ένα ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι κρασί, 1 ποτήρι ελαιόλαδο. Το κάθε μέρος στην Ελλάδα έχει τη δική του συνταγή, οπότε δοκιμάστε ποια σας ταιριάζει. Οι συνταγές για φύλλο είναι συνήθως κληρονομιά από τις γιαγιάδες μας. Στην δική μας οικογένεια αρέσει με χοντρά κομμάτια φέτας», έγραψε η ίδια.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.