Survivor 2024: Αποκάλυψε τα πάντα η Κατερίνα Δαλάκα για τον Σάββα Γκέντογλου – «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά…» (video)

June 29, 2024


Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Survivor 2024, η Κατερίνα Δαλάκα, που τερμάτισε τρίτη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και έδωσε απαντήσει για πολλά.Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε, μεταξύ άλλων, στο αν υπήρξε κάποιο φλερτ: «Ό, τι είδατε στην τηλεόραση, δεν ξέρω» ενώ για την αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου πως φλέρταρε με κάποια παίκτρια όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, η ίδια σχολίασε: «Δε …

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Survivor 2024, η Κατερίνα Δαλάκα, που τερμάτισε τρίτη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και έδωσε απαντήσει για πολλά.

Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε, μεταξύ άλλων, στο αν υπήρξε κάποιο φλερτ: «Ό, τι είδατε στην τηλεόραση, δεν ξέρω» ενώ για την αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου πως φλέρταρε με κάποια παίκτρια όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, η ίδια σχολίασε: «Δε νομίζω ότι αναφέρθηκε το όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι, πάντως, δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, δηλαδή προσωπικά».

Και πρόσθεσε: «Με τον Σάββα ήμασταν πάρα πολύ κοντά και με τον Αλέξη, την Όλγα και με την Ασημίνα φυσικά. Ήμασταν αυτή η 4αδα, κάναμε πάρα πολλή παρέα».

Σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία έκανε πολλή παρέα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι και τις υπόνοιες ότι υπήρξε μια ρήξη, η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Νομίζω ότι τη στήριξα πάρα πολύ με τον τραυματισμό της και όλο το διάστημα που ήταν εκτός. Δεν ξέρω τι έχει πει, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου εκπομπές και δηλώσεις. Νομίζω ότι την έχω στηρίξει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μπορεί να ήρθαμε σε αντιπαράθεση, τα πράγματα πάντα τα λέω όπως τα έχω στο μυαλό μου, μπορεί αυτό να μην αρέσει μερικές φορές, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.