Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αντίνοο Αλμπάνη: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία»

July 1, 2024


Έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από μερικά χρόνια, και συνεχίζει να εμπνέει χιλιάδες κόσμο που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις σαν να μην συνέβη τίποτα, μόνο που πλέον έχει τη σοφία και το βήμα για να μοιράζεται μηνύματα δύναμης.Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση το Σάββατο 29 Ιουνίου, όπου αποκάλυψε…

Έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από μερικά χρόνια, και συνεχίζει να εμπνέει χιλιάδες κόσμο που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις σαν να μην συνέβη τίποτα, μόνο που πλέον έχει τη σοφία και το βήμα για να μοιράζεται μηνύματα δύναμης.

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση το Σάββατο 29 Ιουνίου, όπου αποκάλυψε ότι σαν σήμερα έκανε την τελευταία του χημειοθεραπεία πριν από χρόνια. Παράλληλα ο Αντίνοος Αλμπάνης τόνισε πως κάποτε ήθελε να ξεχάσει εκείνες τις μέρες, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος λόγος.

Δείτε επίσης: Αντίνοος Αλμπάνης – Πώς απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα reality: «Για να πω ότι θα το έκανα…»

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τις χημειοθεραπείες

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης, έγραψε: «Πάλεψε και νίκα τις πιθανότητες. Έξι/Έξι (σ.σ. Χημειοθεραπείες)», ενώ στη λεζάντα ανέφερε πως: «Πριν κάποια καλοκαίρια έφτιαχνα εικόνες για να ξεχνάω, να μην ξεχνάτε, έρχονται καλύτερες μέρες. Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία».

Δείτε την ανάρτηση:

Μιλώντας για τον καρκίνο, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε δηλώσει στο παρελθόν «Έχω αλλάξει λιγότερο από αυτό που πιστεύω. Όσο απομακρύνομαι από την περίοδο εκείνη συνειδητοποιώ ότι τείνω να επιστρέψω σε συνήθειες παλιές. Ο εγκέφαλός μου έχει αναπτύξει μία άμυνα για να ξεχάσει αυτήν την περίοδο, σβήνει πράγματα από τότε. Το συζητούσα με μία φίλη, νιώθουμε πολλές φορές ότι δεν έχει συμβεί σε εμάς κι αυτό δεν είναι καλό, γιατί θα αρχίσεις να κάνεις πάλι τα ίδια και να ακολουθείς έναν τρόπο ζωής που πολύ πιθανόν να σε οδήγησε σε αυτή την κατάσταση».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κατέληξε: «Έχω κάνει κάποιες σοβαρές αλλαγές στη ζωή μου, έχω αποφασίσει ποιες δουλειές με στρεσάρουν πολύ και δεν τις κάνω. Έπρεπε να αποφασίσω αν αυτό που μου συμβαίνει έχει νόημα να το μοιραστώ με τον κόσμο ή αν θα συνεχίζω να λέω ψέματα για τον λόγο που δεν έχω μαλλιά. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ωραία να σου λένε “Δεν σου πάνε, γιατί πήγες και ξύρισες το κεφάλι σου;”. Κάποιες φορές θα το καταπιείς, αλλά ίσως αυτό να σε πληγώνει βαθιά».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.