Survivor 2024: Από την απλυσιά και την αφαγία στα μπουζούκια με λιλά σατέν φόρεμα – Η Κατερίνα Δαλάκα αγκαλιά με πρώην παίκτη!

July 1, 2024


Το Survivor 2024 έριξε αυλαία πριν λίγες ημέρες και οι πρώην παίκτες επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία απασχόλησε το ριάλιτι στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση, πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα μπουζούκια. Μετά από κοντά 6 μήνες δεινών στον Άγιο Δομίνικο η αθλήτρια ντύθηκε, βάφτηκε, στολίστηκε και έδωσε το παρόν στην μουσική σκηνή του Fantasia για να …

Το Survivor 2024 έριξε αυλαία πριν λίγες ημέρες και οι πρώην παίκτες επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία απασχόλησε το ριάλιτι στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση, πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στα μπουζούκια. Μετά από κοντά 6 μήνες δεινών στον Άγιο Δομίνικο η αθλήτρια ντύθηκε, βάφτηκε, στολίστηκε και έδωσε το παρόν στην μουσική σκηνή του Fantasia για να απολαύσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Λένα Ζευγαρά.

Με την ευκαιρία δείτε: Survivor 2024: Αποκάλυψε τα πάντα η Κατερίνα Δαλάκα για τον Σάββα Γκέντσογλου – «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά…» (video)

Στην ίδια παρέα βρέθηκαν οι επίσης πρώην παίκτες του Survivor, Ιωάννα Τζαβέλα, Όλγα Πηλιάκη και Φάνης Μπολέτσης με τους οποίους φωτογραφήθηκε αγκαλιά.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα στα μπουζούκια

Η πρώην παίκτρια του Survivor για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το παιχνίδι επέλεξε να φορέσει ένα lingerie φόρεμα σε λιλά απόχρωση που αναδείκνυε το έντονο μαύρισμά της, το οποίο συνδύασε με παρόμοιας απόχρωσης πέδιλα και louis vuitton τσάντα.

 Η Κατερίνα Δαλάκα αγκαλιά με πρώην παίκτη!

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.