Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο – «Έσπασα ένα κοκαλάκι! Πονάω πολύ»

July 1, 2024


Δύσκολες ώρες περνάει η Νόρα Βαλσάμη, καθώς πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε. Συγκεκριμένα, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κόκαλο στη μέση της. Η ηθοποιός είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, ενώ πονάει πολύ.Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο οικονομικής φύσεως όσο και σε θέματα με την υγεία της. Μένει μόνιμα στη Σύρο με το γιο …

Δύσκολες ώρες περνάει η Νόρα Βαλσάμη, καθώς πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε. Συγκεκριμένα, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κόκαλο στη μέση της. Η ηθοποιός είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, ενώ πονάει πολύ.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο οικονομικής φύσεως όσο και σε θέματα με την υγεία της. Μένει μόνιμα στη Σύρο με το γιο της, ενώ μετά το θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου δεν μπορεί να βρει τα χαρτιά για την ιδιωτική ασφάλεια της.

Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη για την υγεία της

«Ναι είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ πονάω. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο, περιμένω να με χειρουργήσουν, είμαι σε θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση. Είμαι κάτω του μετρίου στα οικονομικά μου, μία σύνταξη παίρνω 500 ευρώ. Δεν έχω πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω που είναι τα χαρτιά του, ήταν πού τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.