Survivor αποκάλυψη: Ποσό που ζαλίζει – Πόσα εκατομμύρια έδωσε φέτος σύνολο ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να πληρώσει τους 30 παίκτες

July 1, 2024


Οι αμοιβές των παικτών στο Survivor κάθε χρονιά ποικίλλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες όπως η δημοτικότητα του παίκτη, το στάδιο της καριέρας του, και το πόσο καιρό παραμένει στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες λαμβάνουν μια εβδομαδιαία αμοιβή για τη συμμετοχή τους, καθώς και επιπλέον αμοιβές ή μπόνους ανάλογα με την απόδοσή τους και την πρόοδό τους στο παιχνίδι.Δείτε επίσης: Survivor 2…

Οι αμοιβές των παικτών στο Survivor κάθε χρονιά ποικίλλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες όπως η δημοτικότητα του παίκτη, το στάδιο της καριέρας του, και το πόσο καιρό παραμένει στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες λαμβάνουν μια εβδομαδιαία αμοιβή για τη συμμετοχή τους, καθώς και επιπλέον αμοιβές ή μπόνους ανάλογα με την απόδοσή τους και την πρόοδό τους στο παιχνίδι.

5 παράγοντες που επηρεάζουν τις αμοιβές στο Survivor

  1. Δημοτικότητα και Αναγνωρισιμότητα: Οι πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμοι παίκτες συνήθως λαμβάνουν υψηλότερες αμοιβές για τη συμμετοχή τους. Αυτοί μπορεί να είναι celebrities, αθλητές ή άλλες δημόσιες προσωπικότητες.
  2. Εβδομαδιαίες Αμοιβές: Οι παίκτες συνήθως λαμβάνουν μια σταθερή αμοιβή για κάθε εβδομάδα που παραμένουν στο παιχνίδι. Αυτές οι αμοιβές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.
  3. Τελικές Αμοιβές και Έπαθλα: Ο νικητής του Survivor συνήθως λαμβάνει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει ή να υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ. Υπάρχουν επίσης μικρότερα χρηματικά έπαθλα ή δώρα για νικητές συγκεκριμένων δοκιμασιών (challenges).
  4. Μπόνους και Πρόσθετες Αμοιβές: Οι παίκτες μπορεί να λαμβάνουν επιπλέον μπόνους για διάφορους λόγους, όπως η νίκη σε αγωνίσματα ή η συμμετοχή σε ειδικά επεισόδια ή εκδηλώσεις.
  5. Συμβόλαια και Διαπραγματεύσεις: Οι αμοιβές μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με τα συμβόλαια που διαπραγματεύονται οι παίκτες ή οι αντιπρόσωποί τους πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Survivor 2025 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που μπαίνει στο νέο κύκλο!

Μπορεί όλοι τις τελευταίες μέρες να μιλούν για τον μεγάλο νικητή του φετινού Survivor, Ντάνιελ Νούρκα, και τις 100.000 ευρώ που εκείνος κέρδισε στο φινάλε, αλλά αυτό το ποσό δεν είναι τίποτα μπροστά στα χρήματα που μοιράστηκαν από τον Ατζούν φέτος σε όλους τους παίκτες!

Οι αμοιβές των 30 φετινών Survivors

Survivor
Οι παίκτες που πέρασαν από το Survivor 2024 στον μεγάλο τελικό

Σύνολο: 1.400.000 ευρώ!!!

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.