Γιάννης Πουλόπουλος: Εξοργισμένος με τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στην Πάτρα – «Απέτυχα…»

July 1, 2024


Σοκαρισμένος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Πάτρα ο Γιάννης Πουλόπουλους μετά την αποτροπιαστική είδηση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου αγοριού, το οποίο εξομολογήθηκε στον πατέρα και στον θείο του, πως είναι ομοφυλόφιλος.Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε τη Δευτέρα 1/7 σε μια μακροσκελή και άκρως οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μεταξύ όσων παραθέτει ο Γιάννης Πουλόπουλ…

Σοκαρισμένος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Πάτρα ο Γιάννης Πουλόπουλους μετά την αποτροπιαστική είδηση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου αγοριού, το οποίο εξομολογήθηκε στον πατέρα και στον θείο του, πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε τη Δευτέρα 1/7 σε μια μακροσκελή και άκρως οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μεταξύ όσων παραθέτει ο Γιάννης Πουλόπουλος επιρρίπτει ευθύνες στα Μέσα για τον τρόπο διαχείρισης της είδησης ακόμα και στον εαυτό του ανήκοντας τον ίδιο κλάδο αλλά και στην Lgbtq κοινότητα.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον σύντροφό του

Η ανάρτηση του Γιάννη Πουλόπουλου για την κακοποίηση του 15χρονου στην Πάτρα

«Διαβάζω αυτή την είδηση και δεν το χωράει το μυαλό μου!
Κι όμως…

Θα έπρεπε αραγε να περιμένουμε αυτές τις συμπεριφορές;

Οφείλω να παραδεχτώ ότι και η τηλεόραση έχει μερίδιο ευθύνης. Διότι στο βωμό της “αντίθετης άποψης” που επιβάλλει η δημοσιογραφικη δεοντολογία ακούστηκαν… τέρατα.
Κακοποιητικος λόγος, ρατσιστικές απόψεις από εκπροσώπους κομμάτων που υποστηρίζουν ότι είναι “πατριωτικά”, “χριστιανοδημοκρατικα”, “κεντροδεξιά” η δεν ξέρω τι άλλο…

Προσωπικά αισθάνομαι ότι ως κοινωνία κάνουμε 1 βήμα μπροστά και 10 πίσω!
Και πρώτος, ως δημοσιογράφος, θα ομολογήσω ότι ΑΠΕΤΥΧΑ.
Και απέτυχα γιατί όταν άκουγα να με βριζουν απάντησα ευγενικά στην αρχή, γιατί έτσι έχω μαθει από το σπίτι μου και στη συνέχεια σιωπησα γιατί θεώρησα ότι δεν μπορώ να ανοίξω διάλογο με κάποιον που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ίσως όπως σωστά επεσήμανε η @mariabacodimou να έχω θωρακίσει όλα αυτά τα χρόνια τον εαυτό μου στην κακοποιητικη συμπεριφορά και γι αυτό να αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο…

Ναι στα 50 μου, έχω εκπαιδευτεί στον κακοποιητικο λόγο, αλλά τι παράδειγμα δίνω σε ένα 15χρονο παιδί;

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη που δεν στάθηκα αντάξιος των περιστασεων κι ελπίζω σύντομα να καταλάβουμε όλοι οι εκπρόσωποι των media ότι για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχει άλλη άποψη.

Μια θα έπρεπε να είναι η άποψη: Η ΑΓΑΠΗ!», έγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος.


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.